Nieuws


digitale na-inschrijving

Na-inschrijven:

Dit kan digitaal vanaf dinsdagvond 6 juni via het inschrijfformulier tegen het na-inschrijf tarief.

Voor alle afstanden kan op de dag zelf nog ingeschreven worden, uiterlijk tot 30 minuten voor de start van desbetreffende afstand. Hierbij geldt het na-inschrijftarief. 

Ophalen startnummers:
Startnummers (inclusief ingebouwde chip) kunnen worden afgehaald bij Runnersworld Bergen op Zoom Lindenbaan 2 te Bergen op Zoom op:

-vrijdagavond tussen 18.00 en 20.30 uur

-zaterdagmiddag vanaf 12.00 tot 17.00 uur

Scheelt je wachttijd op de wedstrijddag zelf en zeker voor iedereen uit de omgeving van Bergen op Zoom een aanrader. Je kunt natuurlijk ook komen ophalen voor je familie, vrienden of kennissen.
Tot slot kun je de startnummers ophalen op de dag zelf tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Voor de marathon kan dat vanaf 09.00 uur, voor de 5 en 10km kan dit vanaf 10.00 uur en voor de halve marathon kan dit vanaf 11.00 uur.

Indien je inschrijft op 6-7 of 8 juni kun je ook vooraf je startnummer ophalen bij Runnersworld Bergen op Zoom. Schrijf je in op vrijdag 9 juni dan ligt je startnummer klaar op 10 juni bij Runnersworld. In alle andere gevallen, of als je je nummer niet bij Runnersworld hebt opgehaald, kun je het startnummer ophalen bij AV SPADO op de wedstrijddag.
Mede mogelijk gemaakt door: